Team

Drs. Paula Buit: Gedreven merkstrateeg en communicatieprofessional. Zij houdt van organisaties met een sterke eigenheid en ambitie. Organisaties die toegevoegde waarde willen bieden. En hoe we samen het merk en de binding met doelgroepen sterker kunnen maken. Sterk in het positioneren van organisaties, product-marktcombinaties analyseren en koers bepalen. Ontwikkelen van proposities en communicatie die doelgroepen raken en in beweging brengen. Veel ervaring met employer branding.

Bedrijfscommunicatie gestudeerd aan de Universiteit Nijmegen en werkzaam geweest voor grote reclame- en designbureaus; sinds 5 jaar zelfstandig ondernemer. Actief in o.a. FMCG, healthcare, industrie en zakelijke dienstverlening. Bestuurslid SJP / Magneet, de prijs voor de beste arbeidsmarktcommunicatie in Nederland.

paula

Ir. Erik Knol: Creatieve business denker met een technische achtergrond (TU/e; cum laude). Zijn drijfveer is organisaties helpen anticiperen op vernieuwingen, veranderingen in het licht van samenleving en techniek. Sterk in het krachtenveld in kaart brengen, verbinden en activeren van business, innovatie, technologie en human capital (technisch talent).

Sinds 2004 zelfstandige. Laatste jaren verbindingen opgebouwd met de hightech industrie via o.a. DSPE, Brainport Industries en Holland Instrumentation. Tevens: initiëren en schrijven van EU-projectplannen, inclusief deelname aan EU-projecten.

Wij hebben een netwerk en betrekken – indien noodzakelijk – additionele relevante meewerkers. Bijvoorbeeld op het vlak van adverteren, media planning, content marketing of websites.