Forflux

Forflux is een bureau voor strategie en communicatie, met technische branchekennis. We zijn er voor ambitieuze bedrijven en instellingen die actief zijn in de technologische industrie.

Wat bedoelen wij zakelijk gezien met flux? De stroom naar resultaat, anticiperend op veranderingen én mogelijkheden.

Een stroom is continu in beweging. Derhalve zien wij het als een streven om onze klanten op relevante momenten blijvend mee te helpen met monitoren, bijsturen of kantelen. We zijn partners voor de langere termijn.

Technische focus

We zijn trots op onze technische focus! De projecten waar onze klanten aan werken, maken een verschil in de wereld. Ingewikkelde maar indrukwekkende projecten waar vaak meerdere bedrijven samen aan werken. Met een team van specialisten, de beste machines en materialen en een goed plan. Alles draait om vakmanschap en kwaliteit. Zo maken technische bedrijven sectoren, processen, producten en diensten innovatiever, duurzamer, efficiënter en veiliger. Er is nog genoeg te verbeteren. Dit geeft bijzondere mogelijkheden in markten en bij doelgroepen; het domein waar Forflux bij kan helpen. Momenteel werken we samen met Vosteq (bedrijfskundig- en technisch adviesbureau), DSPE (Beroepsvereniging voor Precisie Engineering) en Delphi (technische wervings- en selectiebureau).

We schuwen niet de uitdaging en willen ook onze klanten stretchen in hun ‘comfort zone’. Exploreren; de “what if”-vragen. Enerzijds met een mensgerichte focus op doelgroepen, gebruikers en het bedienen van klanten. Anderzijds ook met een focus op digitale kansen. Mensen maken het verschil; data en slimme software bepalen de business.

In welke sectoren en markten ben jij actief?

Wij pretenderen niet iedere industriële sector sterk in de vingers te hebben. Toch hebben we de afgelopen jaren op conceptueel niveau en soms dieper ons licht opgedaan in de wereld van onder andere maakindustrie / smart industry, kunststoffen, precisietechniek, instrumentatie, mechatronica, elektronica, sensoren, fotonica, vision, domotica, robotica, nanotechnologie, microsysteemtechniek, software en internet.

Markten die daarbij aan de orde kwamen waren halfgeleiderindustrie, lucht- en ruimtevaart, agro-food, water, energie en duurzaamheid, medisch en health care en consumer life style.

Deze kennis combineren we met een sterk track-record in strategische advisering op het gebied van marketing en communicatie.