Forflux

Forflux is een bureau voor strategie en communicatie, met technische branchekennis. We zijn er voor ambitieuze bedrijven en organisaties die actief zijn in en voor de technologische industrie.

Wij vinden de dynamiek in technologische sectoren boeiend. En geloven in de denk- en maakkracht van professionals om met betekenisvolle oplossingen voor klanten en de duurzame samenleving te komen.

Het is onze drijfveer de positionering in markten en op de arbeidsmarkt scherp(er) te krijgen. En de toegevoegde waarde voor doelgroepen helder te maken.

Forflux werkt direct voor klanten. Ook werkt Forflux (op meer indirecte wijze) voor klanten via adviesbureaus, reclamebureaus, designbureaus, webbureaus en online specialisten, vanwege onze aanvullende expertise en focus.

Technologische sectoren

Onze technische branchekennis maakt dat wij bedrijven en organisaties actief in of voor de technologische industrie snel en goed kunnen doorgronden en ondersteunen.

Wij pretenderen niet iedere technologische sector even sterk in de vingers te hebben. Toch hebben we de afgelopen jaren ons licht opgedaan in de wereld van onder andere energie & duurzaamheid, maakindustrie (smart industry), precisietechniek, instrumentatie, mechatronica, sensoren, fotonica, domotica, robotica, nanotechnologie, microsysteemtechniek, software en internet.

Markten die daarbij aan de orde komen zijn halfgeleiderindustrie, lucht- en ruimtevaart, agro-food, water, energie en duurzaamheid, medisch en health care en consumer life style.